x

SAČEKUŠA ISPRED ŠKOLE: Evo kako je pucnjava u Novom Sadu povezana sa UBISTVOM TEODORE KAĆANSKI!

Maloljetni sin Nika Uskokovića (38), koji je jučer ranjen u sačekuši ispred Osnovne škole „Đura Daničić“, sjedio je u trenutku pucnjave na zadnjem sjedištu džipa, koji su napadači bukvalno izrešetali, a postoje i indicije da je ovaj slučaj povezan s ubistvom Teodore Kaćanski (30), koja je greškom upucana u novembru prošle godine.

Naime, Uskoković je ranjen u utorak prije podne, kada su nepoznati napadači otvorili vatru na džip „rendžrover“ kojim je upravljao.

 

Uskoković je vozio džip sa zatamnjenim staklima koji je u vlasništvu Gorana Kovačevića zvanog Goranac. Prema dosadašnjim informacijama, meta ovog obračuna bio je upravo Goranac, kome je Uskoković šurak, odnosno oženjen je njegovom rođenom sestrom. Inače, oni su iz ekipe Nenada Stevića, čija je djevojka Teodora Kaćanski ubijena greškom na sličan način u novembru 2015. godine.

 

Podsjetimo, Teodora Kaćanski (30), teško je povrijeđena u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep. Maskirani muškarac je pucao u vozačev dio ``rendž rovera`` beogradskih tablica, a u tom trenutku je tu sjedila Teodora. Ona je nedugo potom podlegla povredama u Kliničkom centru Vojvodine.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.