x

SAD NEĆU DA KRIJEM, OVAKO JE IZGLEDALA NAŠA VEZA: Milica Dabović ispričala šta joj je Simon činio ranije!

Bivša košarkašica Milica Dabović priznaje da jedva čeka da na sudu otpočne borbu sa bivšim dečkom Šimetom Šiklićem Simonom kako bi dokazala da ju je mjesecima tukao, krao joj novac, automobil...

Na vratu ima modrice, a doživjela je traume koje joj je, kako kaže, mjesecima pravio bivši dečko Šime Šiklić Simon. Iako je njihova ljubav izgledala kao idila (samo tri dana prije tuče Milica je slavila rođendan, a Simon je sa osmijehom stajao uz nju), sve se završilo skandalom, policijom, modricama...

 

I dok bivša košarkašica kaže da joj dečko Simon duguje novac, kao i njenim roditeljima, bivši rukometaš tvrdi da je ona njemu tražila pare. On je pak poslije izlaska iz tužilaštva gdje je bio saslušavan više od sedam sati, kratko rekao: “Vidite šta uradi ostavljena žena.”

 

- Sve što Simon kaže je jedna velika laž! Pa kako će drugačije da se odbrani od istine? Neka priča šta god hoće, ja sam njegove laži slušala mjesecima - kaže Milica Dabović za “Blic”.

 

- Znate kako, svako može da vjeruje u ono što želi. Ja više nemam nikakav komentar. Imam dobre advokate, fantastične ljude koji rade na slučaju i vidjećemo se na sudu. Sve će se saznati na sudu. Dajte mu prostor u medijima, a on je mene tukao jer izlazim u novinama - kaže nam.

 

Milica kaže da ne prati šta se piše o njoj, ali otkriva da sa bivšim ne želi da ratuje preko medija.

 

- Ne čitam novine uopšte i ne želim njega više da komentarišem. Ne želim da se prepucavam preko novina sa njim. Jedva čekam da počne suđenje.

 

Ipak, mnoge je čudilo kako je toliko dugo uspjela da krije da je momak zlostavlja jer se na njenom licu kada se pojavi u javnosti uvijek vidio osmijeh.

 

- Ja sam javna ličnost. Šta, je l’ treba u javnosti da plačem? Molim vas, ne mogu više da pričam. Hvala vam - rekla je Milica.

 

Simon je pušten da se brani sa slobode, zabranjen mu je prilazak Milici, oduzet mu je pasoš, a kako “Blic” saznaje, Milica jučerašnji dan nije provela kod kuće.

 

- Zbog svega što joj se događa ne želi da bude prisutna u medijima, niti da se pojavljuje u javnosti. Teško sve podnosi i društvo joj prave najbolje prijateljice - kaže za “Blic” izvor blizak bivšoj košarkašici.

 

Kako „Blic” saznaje, nakon što mu je Milica oduzela ključeve od dva stana u kojima je boravio, Simon je bio prinuđen da smještaj pronađe u hotelu. Simon će ostati u hotelu sve dok mu ne bude vraćen pasoš kako bi mogao da napusti zemlju. Poslije izjava u policiji, koje su oboje dali, i Milicu i Simona čeka zajedničko pojavljivanje na sudu. Lj. T.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.