x

SAD SU GOTOVI: Pojavio se DOKAZ koji upućuje na to da su MARJANOVIĆI UPLETENI u Jelenino ubistvo!

Jedan od tri nova svjedoka koje su pronašli porodica Krsmanović i Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada otkrio je do sada nepoznate detalje o ubistvu Jelene Marjanović! Prema riječima Zorana Marjanovića, Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine, a njeno tijelo pronađeno je u kanalu nedaleko od nasipa gdje je posljednji put viđena živa. Od njenog nestanka do prijavljivanja policiji prošlo je nekoliko sati, pa je taj dio još uvijek nejasan istražiteljima i ispituju zašto je Zoran toliko čekao.

On je odmah pozvao njihove prijatelje i kolege da dođu na nasip i pomognu u potrazi, prilikom čega je uništen veliki broj tragova, zbog čega je istraga bila usporena.

 

- Prema saznanjima ovog svjedoka, jedan od članova porodice Marjanović je u noći potrage za pjevačicom stajao nekoliko metara od mjesta gdje je pronađeno Jelenino tijelo - rekao je Nenad Đipka iz CFI. 

 

Zbog čega je ovaj član porodice prećutao ovu informaciju i da li je uopšte bio svjestan šta je vidio, pokazaće istraga i dalje ispitivanje svjedoka.

 

Međutim, to nije jedini svjedok koji baca sijenku na dosadašnji tok istrage.

 

- Ako bi saslučali Ljubicu, sestru Jelenine majke, ona bi mogla u potpunosti da riješi dilemu oko posljednjeg razgovora između Jelene i njene, sada već pokojne, majke Zorice - tvrdi punomoćnik Jelenine sestre, Teodore Krsmanović.

 

Podsjetimo, Jelena Marjanović nestala je na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine, nakon što je poslije šetnje sa suprugom Zoranom i kćerkom Janom otišla na trčanje. Kako se nije pojavljivala, Zoran je nakon nekog vremena obavijestio policiju o svemu, a nakon višesatne pretrage, njeno tijelo nađeno je narednog dana u kanalu u blizini nasipa.

 

Nakon višemjesečne istrage, policija je 15. septembra ove godine uhapsila Zorana Marjanovića zbog sumnje da je počinio ovo ubistvo, a nakon određivanja pritvora, on je prebačen u Centralni zatvor gdje se i sada nalazi.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.