x

SAHRANJENA SLAĐA GUDURAŠ: Sramotno je da se na sahrani od njenih kolega pojavio samo Đus!

SRBAC - Na gradskom groblju u Srpcu u subotu je sahranjena Slađana Guduraš (27) koja je u utorak pronađena mrtva u slupanom “golfu”, blizu Kuzmina u Srbiji. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primijećen je samo pjevač iz Beograda Đus.

``Težak je to košmar kroz kojeg danima prolazi Slađanina majka, inače spremačica u Domu zdravlja. Njih dvije su imale samo jedna drugu i nikoga više``, tiho su pričali mnogi koji su došli da se oproste od Slađane, prolazeći pored kovčega u kapeli na groblju.

 

Saša Jovičić, direktor Doma zdravlja kaže da je ovo za cijeli kolektiv veoma bolno. Od saznanja da je Slađana nestala, stalno su bili uz Jelku, brinuli o njoj, trudili se da ne bude sama.

 

``Svi smo se solidarisali u ovim teškim trenucima za Slađaninu majku Jelku i njihove prijatelje. Pokojna Slađa bila je zaposlena u našem kolektivu, a Jelka i sada kod nas radi``, rekao je Jovičić.

 

On je pojasnio da su sindikalna organizacija i menadžment ove zdravstvene ustanove odlučili da snose troškove sahrane, što je i učinjeno.

 

``Dio je na sebe preuzeo Slađanin dečko Zoran Makivić iz Srpca sa svojom porodicom. Čuli smo priče o navodno spornoj sahrani zbog troškova, ali to nije tačno. Istina je da Jelka nema novca i da sama to nebi mogla organizovati, ali zato smo mi pritekli u pomoć``, naveo je Jovičić.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.