x

SAHRANU NIKOLINE ĐEDOVAC OBILJEŽIO NEVJEROVATAN DETALJ: Tišinu pred opelo prekinula sirena voza!

DOBOJ - Školski drugovi, rodbina i prijatelji okupili su se na mjesnom groblju u selu Stanovi kod Doboja da isprate Nikolinu Đedovac (18), koja je u utorak preminula u UKC RS Banjaluka usljed teških povreda zadobijenih u nesreći na pružnom prelazu kod Doboja u kojoj su stradali njeni roditelji i sestra.

Na groblju su vladali muk i tišina, čuli su se bolni jecaji. Nikolina je sahranjena u vjenčanici, kao i njena sestra Kristina. Vjenčanice su im kupile tetke.

 

Pred početak opela čula se sirena voza koji je dolazio iz Banjaluke, tišinu je prekinuo taj jezivi zvuk. U tom momentu svi na groblju su počeli da se krste, jer je prisutne to podsjetilo na tragediju koja je kobnog dana zadesila ovu porodicu.

 

Mještani sela, koje je zavijeno u crno, kada je na kobnom pružnom prelazu poginula čitava porodica Đedovac, najavljuju nove proteste, kojima će insistirati na uklanjanju objekata pored pruge i izgradnju sigurnijeg prelaza označenog svjetlosnom signalizacijom.

 

U stravičnoj sudaru teretnog voza i automobula 12. marta na pružnom prelazu u mjestu Grabovica kod Doboja poginuo je bračni par, Slavica (46) i Zlatan Đedovac (53) iz Stanova, a usljed zadobijenih povreda preminula je njihova kćerka Kristina (17). Dan poslije preminula je i Nikolina Đedovac (18) u UKC RS u Banjaluci.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.