x

SALIJEĆU GA ŽENE: Ana Sević progovorila o Darkovom nevjerstvu!

„Grandova” pjevačica Ana Sević ovog ljeta se sa kćerkicom Lorenom odmarala u Crnoj Gori, tačnije u Petrovcu, i to bez supruga Darka Lazića. Dok je pjevač vrijedno nastupao kako bi svojim mezimicama obezbijedio sve što požele, njih dvije su uživale u suncu, talasima i dječijim igrarijama na pijesku.

S obzirom na to da Ana važi za jednu od najatraktivnijih cica među pjevačicama, pomislili smo da su muškarci pohitali da joj se udvaraju kada su je vidjeli u sek*i bikiniju, bez supruga, ali ništa od toga!

 

- Dogodi se da mi neki momak udijeli kompliment, ali to je sve. Ne udvaraju mi se ni sada kada sam udata, ali ni ranije mi se nisu udvarali. Ja sam žena koje se muškarci plaše iz nekog razloga - otkriva Ana za „Alo!”.

 

Lazić je takođe priznao da mu djevojke nude se*s, a prethodnih nedjelja se pisalo da pjevač vara suprugu. Zamolili smo Anu da nam prokomentariše ovu situaciju: 

 

- Ma ja ne komentarišem nikada gluposti. Ja volim da pričam o pametnim i normalnim stvarima, o glupostima nikada. Pobogu, mi se bavimo istim poslom, znamo šta ovaj posao nosi, njega vole žene, mene muškarci, mada mene i žene vole više nego muškarci, to su sasvim normalne stvari, normalno je da nam svašta pišu na Instagramu.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.