x

SAM SE JAVIO POLICIJI: Željko Mitrović progovorio o smrti Ivane Bodrožić!

Vlasnik televizije ``Pink`` Željko Mitrović saslušan je još u srijedu u policiji u istrazi smrti Ivane Bakić Bodrožić, koja je prošlog četvrtka pronađena mrtva u sobi Hajata. Mitrović se u policiju sam javio.

Izvor iz istrage kaže da je Mitrović ispitivan nekoliko sati.

 

``Mitrović je rekao da je sa Ivanom bio bliskim odnosima posljednjih sedam godina, a da su se upoznali kada je počela da radi za njega. Ispričao je sve o svojoj komunikaciji sa njom, pogotovo posljednjim kontaktima, ali i da nije bio u sobi u kojoj je ona umrla``, kaže sagovornik ``Blica``.

 

On kaže da je Mitrović potvrdio da je kobnog dana bio u ``Hajatu“ sa suprugom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića. Takođe, Mitrović je izjavio da misli da Ivana nije imala motiv za samoubistvo, odnosno da sumnja da je riječ o nesrećnom slučaju i da je slučajno ubrizgala veću količinu lijeka.

 

Prema istom izvoru, Mitrović je potvrdio da je upoznat da je soba bila iznajmljena na ime njegove kompanije i da ju je Ivana koristila uz njegovu saglasnost.

 

Policija je uzela izjave i od nekoliko prijatelja Ivane Bakić Bodrožić koji su potvrdili da je ona i ranije koristila lijek ``propofol“ za uspavljivanje. Prema pregledanim snimcima nadzornih kamera, osim Ivane, u sobu 326 nije ulazio niko drugi. Policija ipak provjerava DNK uzorke pronađene u sobi.

 

Policija je saslušala i medicinsku sestru za koju se sumnja da je obezbijedila Ivani lijek koji je ubrizgala u vene.

(Pressonline.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.