x

SAM VOZIO TRAKTOR? UŽAS: Selo oplakuje malog Mladena!

Istraga pogibije 10-godišnjeg Mladena Golubovića iz sela Prijezdić ne isključuje da je dječak sam vozio traktor, koji se u jednom trenutku prevrnuo, prignječio ga i usmrtio na licu mjesta, saznaje “Alo!”.

Dječak je nastradao u četvrtak, gotovo nadomak porodične kuće, dok se sa dedom Borivojem vozio na traktoru.

 

U prvi mah, posumnjalo se da je dijete dedi u trenutku zanošenja vozila ispalo iz krila i palo na zemlju, ali uviđaj koji je završen kasnije u toku dana, s obzirom na položaj prevrnutog traktora i djetetovog tijela, ne isključuje mogućnost da je i sam Mladen bio za volanom.

 

- Ispituje se da li je možda dječak vozio, a deda sjedio na blatobranu. Do prevrtanja je, kako se pretpostavlja, došlo tako što je najvjerovatnije otpustio kvačilo prije nego što je ubacio u brzinu, poslije čega je traktor bukvalno poskočio i propeo se. Mladen je ispao iz sjedišta, deda pao sa blatobrana na drugu stranu, a vozilo je u padu prignječilo dijete i usmrtilo ga - navodi naš izvor.

 

Nesreća se dogodila na izlasku iz jedne njive Golubovića, na putu ka njihovoj kući, gotovo na ravnom terenu. Istražni organi na licu mjesta nisu mogli da uzmu izjavu od Borivoja, koji je, u šoku, bio potpuno van sebe i dugo je na mjestu tragedije ostao da leži, kukajući i čupajući kosu.

 

- Neophodno je da se situacija malo “slegne” i da se od dede dobiju podrobnije informacije, kao i da se izjave uzmu od eventualnih očevidaca - dodaje naš izvor.

 

Vlada, koji je muzičar, i Slađana, službenica saobraćajne policije u Valjevu su u teškom šoku. Za Mladena mještani imaju samo riječi hvale. Ističu da je dječak bio vrijedan i sposoban za svoje godine, razdragano i veselo dijete, dobar đak četvrtog razreda koji je trenirao fudbal i bio raznih školskih sekcija.

 

Iako nerado govore o tragediji, pojedinci ne spore su i ranije dječaka viđali za volanom traktora, najčešće u društvu sa dedom. Mladen je sahranjen u petak u svom selu.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.