x

SAMO DA MAMA OZDRAVI: Neophodna pomoć porodici iz Modriče! (VIDEO)

Kao što to obično biva u životu, dok se bavimo naizgled bitnim stvarima, sudbina se okrutno poigra nama i uzme nam najbitnije - zdravlje. Dijana Bijelić iz Modriče ovih dana vodi tešku bitku sa vremenom zbog bolesti koja je uzela maha.

Dvadesetosmogodišnja Dijana, majka dvoje djece, oboljela je od karcinoma baze lobanje, a dosadašnje operacije u određenoj mjeri su usporile razvoj bolesti. Ljekari koji su je operisali u Begradu kažu da metoda kojom se ovakvi karcinomi odstranjuju u Turskoj može dati rezultat i to joj je u ovom momentu jedina nada.

 

Ona trenutno leži na intenzivnoj njezi dobojske bolnice, a svakog dana u posjeti su joj suprug i djeca. Dijanin suprug Dalibor radi u rafineriji i njegova plata ni izbliza ne može da podmiri troškove ovako skupog liječenja, pa im je pomoć dobrih ljudi neophodna, kako bi se Dijana podvrgla operaciji.

 

Šestogodišnja Ivana i petogodišnji Mitar imaju samo jednu želju, koju stidljivo izgovaraju, a to je ``da mama ozdravi``. Da li će Dalibor koji je u višečlanoj porodici jedini zaposlen uspeti skupiti 20 000 eura, sada zavisi od nas.

 

Ako položimo ovaj ispit humanosti, Mitar i Dijana će imati šansu da normalno odrastaju uz svoju mamu.

 

Kontakt telefon porodice Bijelić:

+387 65 971 027

(BN TV)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.