x

SANDRA AFRIKA ISKRENO: Izdržavam roditelje, koji su me nekada SPUTAVALI!

Na početku svoje karijere pjevačica Sandra Afrika nije imala podršku svojih roditelja. Pjevačica ističe da oni nisu odobravali njeno vrckanje gu*om i golišavo pojavljivanje u javnosti, ali da su sada, kada ih izdržava, svi uz nju.

``Kad sam počinjala, nisam imala potpunu podršku roditelja, gotovo maminu. Ona je mislila da to što radim nije dobro. Umjela je da mi kaže: ``Jao, Bože me sačuvaj! Strašno. Moja porodica nije bila uz mene``, rekla je pjevačica.

 

Ali ona nije odustala od svog sna.

 

``Bilo mi je teško, ali sam sama gurala i trudila se. Sjećam se da sam razmišljala o tome kako neću uspjeti kada moja mama ne vjeruje u mene. Šta će tek drugi ljudi da misle i kažu. Strašno je počinjati bilo šta, a da neko tvoj nije uz tebe.``, rekla je Afrika.

 

Pjevačica ističe da je sve vrijeme uz nju bio jedino njen dečko Aleksandar Moskovljević Mikiša. On joj je pomogao da krči svoj put i angažovao se oko zakazivanja njenog nastupa, postao joj menadžer.

 

``Njegova ideja je bila da postanem pjevačica. Vjerovao je u mene više od mene same. Nikada ne bih ni pjevala da nije bilo njega``, priznala je Sandra.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.