x

SANDRA AFRIKA IZNENADILA PRIZNANJEM: Dečko mi uvijek...

Gostima u studiju nije bilo prijatno kada je pjevačica otkrila kako njen dečko komentariše njen izgled. Sandra Afrika je već deset godina u vezi sa dečkom Aleksandrom Moskovljevićem, a on je njen najveći kritičar.

``Komentariše moj dečko stalno nešto. ``Bleda si, ajde sad malo u solarijum, debela si, celulit imaš`` i tako svašta nešto``, otkrila je ona.

 

Na to su se sve gošće u studiju začudile, a onda je Sandra objasnila da njoj to ne smeta, naročito zato što su zajedno već 10 godina.

 

``Kažem i ja njemu, Sanja, ne brini se, samo kad bi znala. Onda on mene pita ``hoćeš li da te lažem``. On će iskreno da mi kaže. On to kaže i sam od sebe, jer ja imam neke svoje faze kad se koji kilogram ugojim ili smršam, tako da je on uvijek tu da mi skrene pažnju``, objasnila je pjevačica u emisiji ``Magazin In``.

 

Maja Odžaklijevska joj je tad rekla da primijeni onu staru ``jedan se otego, drugi se protego``, na šta je Sandra odgovorila da mu to dozvoljava samo zato što su toliko dugo zajedno i zato što on zna da to može.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.