x

SANDRA AFRIKA NAPOKON PROGOVORILA: Otkrila ko joj je dečko! U vezi su godinu dana!

Sandra Afrika i Vladimir Volkov u vezi su čak godinu dana, što su potvrdili za Kurir. Iako se tek od prije mjesec dana piše o romansi ovog para, istina je da su se pjevačica i fudbaler smuvali još u proljeće 2016. Kurir je došao u posjed njihovih zajedničkih fotki s ljetovanja u Crnoj Gori, a Sandra je na svoj način konačno otkrila istinu.

- Naravno, slike govore više od riječi, pa i nema potrebe da mnogo pričam na tu temu, sve vam je jasno. A meni je jasno još od prošle godine (smijeh) - rekla nam je atraktivna pjevačica.

 

Iako su se prethodnih dana pojavile informacije da se Sandra vratila u zagrljaj svog menadžera Aleksandra Moskovljevića Mikiše, istina je da su njih dvoje ostali samo u poslovnoj vezi.

 

- Sada se njihov odnos iz ljubavnog pretvorio u prijateljski, ali prije svega su vezani Sandrinim poslom, jer joj Mikiša vodi karijeru već 10 godina. Volkov je to najnormalnije prihvatio - kaže izvor Kurira.

 

Par trenutno dele stotine kilometara jer je Afrika zbog nastupa u Budvi, a Volkov u Beogradu, budući da je prvenstvo Srbije u fudbalu počelo ranije.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.