x

SANDRA AFRIKA: Srećna sam sa Volkovim!

Folk pjevačica Sandra Afrika više ne krije da je srećna u novoj vezi, i to sa fudbalerom Vladimirom Volkovim. 

„Alo!” je prvi otkrio da je Sandra prekinula dugogodišnju vezu sa svojim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom i uplovila u romansu sa atraktivnim fudbalerom, a kao dokaz su priložili ekskluzivne fotografije paparaca na kojima se vidi kako uživaju zajedno na jednom prijestoničkom splavu, a potom smo otkrili i da su proveli nekoliko dana u Crnoj Gori na Sandrinoj jahti.

 

Sandra nam je priznala da je ponovo zaljubljena i da se lijepo provela na jahti. Kako smo razumjeli, provod je bio buran, pa se pjevačica više umorila nego što se odmorila.

 

- Srećna sam, to se vidi po meni, ali neću da pričam o privatnim stvarima. Ja sam uvijek zaljubljena. A što se boravka na jahti tiče, bilo je lijepo. Na mojoj jahti je uvijek super. Pozvaću vas da vidite kako je kada tamo pravim žurku - otkrila nam je Sandra, koju smo pitali da li ju je to Volkov napokon usrećio.

 

- To ste rekli vi, a ne ja - vrcavo nam je poručila pjevačica, koju smo sreli na snimanju spota za njenu novu pjesmu „Buduće bivše” i okrenula priču na svoju vodenicu.

 

- Meni nikad nije dosta odmora, zaista. Ja sam bila nekoliko dana na odmoru, ali sam se samo umorila. Puko mi je glas. Tako uvijek. Svaki odmor ja se samo umorim - poručila nam je Sandra, što nas nije iznenadilo jer odmor sa dečkom uglavnom ne podrazumijeva da ćeš se odmoriti.

 

Izgleda da je fudbalera na jahti zabavljala pjesmom, što je loše uticalo na njen glas, koji već dovoljno troši na nastupima. Burne noći na Jadranu izgleda su umorile Afriku. Pitali smo pjevačicu da li je počela da prati fudbal otkad je u vezi sa Volkovim.

 

- Nikako. Ne pratim fudbal. Ne navijam ni za koga - tvrdi Sandra.

 

Zanimljivo je to da je Afrika, iako je stavila tačku na vezu sa menadžerom, nastavila saradnju sa njim, pa su poslovno i dalje tim. Da je zadržao funkciju Sandrinog menadžera, pokazao je i njegov dolazak na snimanje Sandrinog spota. On je bio zadužen da sve teče po planu i protokolu tokom ekranizacije Sandrine nove pjesme.

 

- U dobrim sam odnosima sa Mikišom, kao što vidite - poručila nam je Sandra.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.