x

SANJAM TE GOLU U KREVETU, BOLJE MILOM NEGO SILOM: Srpskog političara 4 maloljetnice optužuju za pedofiliju, ovo je njegova sramna odbrana!

Srba Cvetanović (57), preduzetnik i lokalni političar iz Donjeg Stajevca kod Trgovišta koga su četiri maloljetnice optužile za pedofiliju i proganjanje, kaže da nije pedofil i da je čak on odbijao sek*ualne usluge!

„Čekam te kod internata. Kad te vidim, uzbuđuješ me. Sanjam te golu u krevetu. Bolje milom, nego silom. Nećeš pobjeći. Ne teraj me da budem pokvaren. Bićeš samo moja.“

 

Ovo su samo neke od nekoliko stotina bezobraznih i uznemiravajućih poruka koje je, navodno, ovaj lokalni političar slao djevojčicama. Uznemirujuće i vulgarne poruke prijavili su roditelji uplašenih maloljetnica, a na sve to Cvetanović tvrdi da su djevojčice bile punoljetne, te da je on porodičan čovjek?! Pritom, poruke koje su dostavljene tužilaštvu on ne negira, iako u njima ima više nego uznemirujućih rečenica!

 

Ovaj političar i preduzetnik (vlasnik firme za uzgoj i eksploataciju šuma), osumnjičen za pedofiliju, priča da mu sve pakuju protivnici na vlasti, te da su djevojčice u vrijeme kada im je slao poruke bile punoljetne.

 

- Laž je da su navodno proganjane djevojke bile maloljetne. Kada sam se svojevremeno mobilnim telefonom dopisivao sa djevojkama, D. M. je imala 20, M. K. 37, A. S. 21 i H. M. 22 godine. To je krunski dokaz da nije riječ o pedofiliji. Odgovorno tvrdim da nisam sklon pedofiliji jer sam porodičan čovjek. Ne odgovaram nekim ljudima u Trgovištu zbog toga što se godinama uspješno bavim politikom. Zasmetalo im je što sam organizator i pokretač brojnih komunalnih akcija. U političkoj ujdurmi i harangi pojedini socijalisti pokušavaju da me osvetnički besprizorno diskredituju, ponize, osramote i provuku kroz blato. Ne mogu da se pomire sa činjenicom da sam napustio SPS i kao aktivista SNS do nogu ih potukao na lokalnim i predsjedničkim izborima u Donjem Stajevcu - priča Srba Cvetanović.

 

Više od 100 poruka za jedan dan

 

On je, prema navodima roditelja maloljetnica, četiri djevojčice iz kraja progonio, uznemiravao i slao im neprimjerene poruke od 2015. do 2016, od kojih one vuku traume. Cvetanović koji se tereti za pedofiliju u jednom danu djevojčici je poslao više od 100 poruka! Ocu maloljetnice tada je prekipjelo i prijavio je lokalnog političara.

 

Kontroverzni biznismen i političar brani se i navodnom činjenicom da je svojevremeno odbio sek*ualnu ponudu jedne učenice koja je krenula stranputicom?!

 

Zamjenik predsjednika opštine Trgovište Aleksandar Kolić izjavio je da je osumnjičeni za pedofiliju odmah smenjen sa funkcije koju je imao u Mjesnoj zajednici Donji Stajevac, ali Cvetanović navodi da nije smijenjen zbog pedofilije, već na sopstveni zahtjev jer je postao plaćeni sekretar lokalne seoske zajednice.

 

Mještani Trgovišta sada su u strahu da će i ovi navodni slučajevi pedofilije biti zataškani jer je Cvetanović, kažu, „suviše moćan“.

 

- Zbog njegove moći i bahatosti mnogi ga izbjegavaju - ističe K. J. iz Trgovišta.

 

Sek*ualno zlostavljanje

 

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju Mirjana Vukoičić Jovčić izjavila je da je u toku postupak preduzimanja dokaznih radnji protiv S. C. zbog ugrožavanja sigurnosti, zlostavljanja i mučenja. Osnovano se sumnja da je ovaj preduzetnik 2015. i 2016. godine slao bezobrazne i uvredljive poruke, uznemiravao i sek*ualno zlostavljao maloljetne učenice N. M., A. S., D. M. i M. K.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.