x

SARAJEVO: Danas startao “Balkan soccer camp”

Ovog vikenda  startao je SARAJEVO BALKAN SOCCER CAMP, koji će se od od 1. do 10. jula 2017. godine održati na pomoćnim terenima stadiona Koševo.

Ovaj fudbalski talent šou, kako su ga mnogi nazvali, namijenjen je fudbalerima koji se žele profesionalno angažovati u timovima s područja Balkana. Inače, kamp je otvoren za sve mlade, perspektivne igrače iz domovine i dijaspore, te za sve strane fudbalere koji se žele okušati u ovdašnjim balkanskim ligama. Organizatori ove najveće ljetne smotre fudbala su RD Sports Agency iz Sarajeva, u saradnji sa svojim poslovnim partnerom US Soccer Education iz Denvera.

 

Preko 30 mladih fudbalera iz cijelog svijeta svakodnevno  će u 11 sati trenirati na Koševu a probne utakmice igrat će se 3/5/7/9 jula protiv FK Sarajevo, FK Olimpik, FK Mladost Doboj-Kakanj, i NK Bosna Visoko,  u večernjem terminu od 20:30 časova. . Kamp će voditi profesionalni treneri  Murat Alibašić,  Aldin Kametović i trener golmana Ibro Hodžić,  a dolazak na kamp potvrdio je veliki broj trenera, skauta i menadžera iz regiona i, zasigurno, njihovom budnom oku neće promaći istinski talenti. Oni koji nisu u mogućnosti doći na Koševo, kompletan kamp moći će pratiti preko interneta, naime, obezbijeđen je Live stream prijenos.

 

BHDINFODESK

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.