SARAJEVO MARKETING SUMMIT 27. OKTOBRA U KONGRESNOM CENTRU HOTELA HILLS!

27.10.2016 10:00
sarajevo-marketing-summit-27-oktobra-u-kongresnom-centru-hotela-hills-main

SARAJEVO MARKETING SUMMIT 
27.10.2016.
HOTEL HILLS - KONGRESNI CENTAR

Glavna tema ovogodišnje konferencije Sarajevo Marketing Summita je Marketing 2020.

Usavršite svoje marketinške sadržaje, tehnološke vještine i dosegnite vrhunska iskustva na Sarajevo Marketing Summitu.

 

Izvrsni govornici i 400 učesnika za sve one koji žive marketing su dovoljan izazov da u četvrtak 27.10.2016., budu prisutni na Marketing summitu. 

 

Robert Craven je vodeći govornik rastućeg biznisa u Velikoj Britaniji. Radio je sa klijentima kao što su Barclays, Virgin and Ricoh, ali također i sa velikim brojem manjih kompanija.

 

Jedan od najboljih nezavisnih poduzetničkih mislilaca u Velikoj Britaniji, kojeg je Financial Times imenovao poduzetničkim guruom. Na Sarajevo Marketing Summitu će govoriti o tome kakav je to uspješan marketing i šta to vodeći u marketingu rade drugačije – za uspjeh danas i sutra. 

 

Robert još poručuje: Najprije treba izaći iz kancelarije. 

 

Na pitanje kako opisati uspješnog marketinškog stručnjaka, i šta ga to razlikuje od drugih Craven odgovara: ``Usmjeren je na rezultate, ali stvari želi vidjeti iz pozicije klijenta. Fokus nije na onome šta naši proizvodi i servisi mogu uraditi, nego šta mogu uraditi za klijente. Ne daju se omesti posljednjim blještavim detaljem, nego pomno prate širu sliku``.

 

Ostvarite nove poslovne kontakte, učite jedni od drugih, razmijenite iskustva i uspješno iskoristite različite prilike i potencijale marketinga 2020.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.