x

SARAJEVSKI KRIMINALCI PRIJETE DALILI SMRĆU: Vrati dugove, završićeš u crnoj najlonskoj kesi!

Dalila Mujić se već pet mjeseci nalazi u vili ``Parova`` gdje se bori za prvo mjesto i da bi zaradila novac kako bi po izlasku iz rijalitija mogla da vrati dug kriminalcima iz Sarajeva kod kojih se zadužila 10.000 eura s kamatom.

``Dalila je javno priznala da duguje 10.000 eura i da se zadužila kod nekog momka prije ulaska u rijaliti. Međutim, ona je novac pozajmila na kamatu i rekla je da će ga vraćati u ratama. Prije nego što je ušla u ``Parove`` trebalo je da isplati prvu ratu, ali to nije učinila, već je nekoliko dana pred ulazak došla u Beograd, izlazila, kupovala krpice i potrošila novac``, rekao je izvor i dodao:

 

``Razne prijeteće poruke stižu njenoj majci Emini. Nedavno joj je baš stigla jeziva preteća poruka koja glasi: ``Završićeš u crnoj najlonskoj kesi kada izađeš iz ``Parova`` ako ne vratiš dugove``.

 

Dalilina majka je zbog svega jako uplašena.

 

``Već neko vrijeme mi stižu strašne poruke. Bojim se mnogo za moju Dalilu da joj neko ne naudi. Voljela bih da ostane do kraja i da pobijedi, a nadam se da će poslije toga sve biti kako treba i da više neće ulaziti u rijalitije. Noću oka ne mogu da sklopim i samo razmišljam šta će se desiti``, potresena je Emina.

(Star)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.