x

SARAJLIJE SKANDIRALE NJENO IME I PRIJE NEGO ŠTO SU JE VIDJELI: Jelena Karleuša vatrenim nastupom raspametila Zetru! (FOTO+VIDEO)

Dobro je poznato kako je Jelena Karleuša uvijek dobrodošla u Sarajevu, a svaki put napravi totalnu pometnju, neovisno da li se radi o njenom nastupu ili običnoj šetnji gradom, gdje nastaje skoro ``stampedo``. Jelena je ljubimica sarajevske publike, a u finalnoj večeri Zvezda Granda je dovela atmosferu do usijanja i vatrenim performansom raspametila punu Zetru. 

Jelena Karleuša je bila jedan od gostiju u finanoj večeri Zvezda Granda i jedina koja je te večeri pjevala uživo. Plavokosa pjevačica je ljubmica među Bosancima, naročito Sarajlijama, pa se unaprijed znalo kako će uz vatrenu Jecu nastati prava ludnica.

 

Još dok je sam Saša Popović bio na bini, publika je skandirala njeno ime, a tek kada je Jelena u pratnji dvije plesačice kročila na veliku scenu, nastala je nevjerovatna vriska. JK je uz hitove ``Muškarac koji mrzi žene`` i ``Ko ti to baje`` izvela performans za pamćenje, a publika je posebno bila oduševljena jer je ona bila jedina gošća na finalu, koja je pjevala uživo. 

 

Fotograf Ekskluzive je bio na licu mjesta, stoga vam donosimo fotografije, a također u nastavku pogledajte i video zapise energičnog nastupa popularne muzičke zvijezde.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.