x

SAŠA POPOVIĆ ĆE POLUDJETI: Direktor Pinka Željko Mitrović izjavio da...

Čelnik ružičaste televizije rekao je u intervjuu za “Naše novine” da ne želi da se poredi sa drugim televizijama ili produkcijama, kada su gledanost i odabir formata u pitanju.

“Nije ozbiljno porediti našu odluku da ponovimo Farmu, sa odlukama drugih televizija. To je kao da poredite Pink i Grand. Jedno je rols-rojs, a drugo motokultivator. Mi smo najveća produkcija u Evropi, a oni diskografska kuća sa menadžmentom za kafanske nastupe”, rekao je Mitrović.

 

Iako je prije godinu dana tvrdio da neće biti rijalitija na Pinku, promijenio je tu odluku.

 

“Spoznali smo da je interesovanje gledalaca za TV format kao što je Farma zaista veliko. Mi smo porodična televizija, i vodićemo računa o sadržaju. Potrudićemo se da šira populacija ne gleda po*nografiju, već zdrav porodični rijaliti program”, rekao je on.

 

“Pinkove zvezdice” su ostvarile veliki uspjeh, a Mitrović otkriva šta će dalje biti sa tom emisijom i šta misli o činjenici da Grand pokreće “Grandove zvezdice”.

 

“Čula žaba da se konj potkiva… Inače, mogu da vam otkrijem da smo RTL-u prodali licencu te emisije, i da pregovaramo sa još devet televizija sa Bliskog istoka, kao i mrežama iz Kine, Indije, Vijetnama”, rekao je Mitrović.

(Mondo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.