x

SAŠA POPOVIĆ O ``ZVEZDAMA GRANDA``: ``Moji favoriti ne pobeđuju``

Na velelepnu scenu ``Granda“ i male ekrane OBN TV iz emisije u emisiju stižu mlade muzičke nade s namjerom da je osvoje i postanu nove ``Zvezde Granda``. Udrugi krug takmičenja prošle subote prošli su: Stefan Osmanović, Spase Antevski, Uroš Živković, Radovan Šofranac i Žarko Madžić. I sutra nas očekuje najbolja zabava na malim ekranima u programu OBN TV od 21 sat. Takmičenje „Zvezde Granda“ koje možemo svake subote od 21 sat gledati na OBN TV može da se promIJeni na sto načina: nova scenografija, pravila, televizija, žiri... ali ne bi bilo isto samo bez jednog čoveka - Saše Popovića.

O poznanstvu sa njim sanjaju hiljade pjevača, jer je u njegovim rukama moć da ih plasira na estradno nebo, na kojem se svakodnevno pojavi neka nova zvezda. Sa druge strane, Saša već godinama obilazi region u potrazi za dobrim pjevačima. Prema kvalitetu takmičara koje imamo priliku da gledamo i slušamo ove sezone na OBN TV, čini se da su ovi prostori veoma plodni, barem kada je pjevački talenat u pitanju...

 

- Ovogodišnji kandidati su zaista sjajni. Svi odlično pjevaju, što je najvažnije. Vjerujte mi, obilazim region posljednjih deset godina u potrazi za talentima. Nema tog ko zna da pjeva, a da nije kod nas ili nije makar bio kod nas. Potpuno odgovorno tvrdim – ovogodišnji kandidati su odlični!

 

Imate li favorite?

- Još je rano govoriti o favoritima, ali da, svake godine imam favorite. Nikada ne govorim njihova imena, da se ti takmičari ne bi osjećali povlašćeno u odnosu na druge, a i da ih ne bi pominjanjem favorizovao. S druge strane, bar do sada, moji favoriti nikada nisu pobijedili u takmičenju.

 

Zašto ne puštate dalje takmičare koji dobiju pet glasova stručnog žirija?

 

- Pa takve su naše propozicije. Neophodan je baraž, jer u emisiji prolazi samo pet kandidata. Jer, ako recimo, njih deset dobije po pet glasova kako odlučiti ko će proći dalje?!

 

Kakva treba da bude zvijezda „Granda“?

- Osim što su dobri pjevači, zvijezde „Granda“ su dobra djeca, lijepo vaspitana, imaju sjajan odnos, pun poštovanja prema starijim kolegama, ali i prema publici. Pa pogledajte Baneta Mojićevića, Radu Manojlović, Milicu Todorović… I sve ostale da ih ne nabrajam...

 

Da li se rasprave između članova žirija nastave i posle emisije?

- To su konstruktivne rasprave koje su veoma dobre jer u njima učestvuju ljudi koji imaju ogroman kredibilitet i fenomenalne karijere iza sebe. Poslije emisija umijemo do duboko u noć da komentarišemo nečije pjevanje!

 

Prošle sedmice u dalje takmičenje plasiralo se pet kandidata

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.