x

SAŠKI KARAN PRIJETE SMRĆU: Cecinom ocu je mjesto u zatvoru, manijaci mi govore da će me rasporiti!

Nakon  incidenta u studiju “Pinka” kada su roditelji Cece Jovanović fizički napali Sašku Karan, oglasila se i pjevačica koja kaže da je šokirana onim što se događalo kao i da je cijele noći dobijala prijetnje smrću.

– Ono je bilo strašno, da nije bilo obezbjeđenja ne znam šta bi se dogodilo. Ono što se dogodilo je bilo šokantno, dozvoliti nekome da se onako ponaša prema jednoj ženi. Mogu ja da se suprotstavim i muškarcu, ali onako nasrnuti na jednu ženu je nedopustivo. Sva sam izgrebana i modra, počupana i izudarana. Konsultovaću advokata da vidim kako ćemo odreagovati. Ovo je bila rijaliti igra, ali neki to ne kapiraju. Cecin otac treba da završi u zatvoru ili na liječenju, siledžijama je tamo mjesto. To što je on uradio je isto kao i kad je Gagi nasrnuo na mene, da obezbjeđenje nije odreagovalo moja kćerka bi ostala bez majke – izjavila je Saška za portal Pink.rs.

 

- Cijelu noć i jutro dobijam prijetnje, da će me ubiti, da će me rasporiti, da će isjeckati i mene i moju porodicu. Ipak, ja se osjećam sigurno, i ne želim da dozvolim da me to dotiče. Na poslijetku, ja se i dalje osjećam sigurno, jer imam pravo na svoje mišljenje, šta ja mogu što nekoga istina boli. Na finale ću doći bez straha – zaključila je Saška Karan.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.