x

SE*S SKANDAL TRESE SRPSKU ESTRADU: Kako je Karleušin muž uhvaćen s drugom?!

Estradna afera o Dušku Tošiću i njegovom navodnom varanju supruge Jelene Karleuše dobija sve šire razmjere, a Kurir otkriva nove detalje priče.  Prema pisanju dnevnog lista, popularnom fudbaleru je skandal u Turskoj smjestila manekenka Marija Andonovska, sa kojom su fudbalera proteklog vikenda paparaci uslikali poslije noćnog provoda u Istanbulu. 

Atraktivna brineta je, kako se saznaje, informacije o kretanju fudbalera Bešiktaša lično dojavila turskim medijima, koji su Tošića iznenadili po izlasku iz restorana u pet ujutru! To je potvrdio izvor iz Skoplja koji, kako se navodi, lično poznaje Andonovsku: 

 

- Cijelo Skoplje bruji o skandalu koji se desio zbog naše sugrađanke i muža vaše zvijezde Jelene Karleuše. Moj prijatelj, košarkaš, koji je tu noć bio u restoranu, rekao mi je da je Duško u lokal došao s društvom u kom je bila Marija. Na kraju večeri dočekali su ih paparaci, a sutradan su u restoranu pričali da im je ženska osoba javila kad i gdje da dođu. 

 

Izvor dodaje da je Mariji oduvijek bila želja da bude poznata: 

 

- Sad joj se želja i ostvarila. Ona se iz Strumice sa sestrom preselila u Skoplje i na sve načine je težila da se dokopa neke javne ličnosti kako bi dospjela u medije. Zato gradska dešavanja nije propuštala i stalno je ordinirala po noćnim klubovima. Viđali su je po separeima sa poznatim facama, a u posljednje vrijeme često putuje u Tursku. 

 

Andonovska je sporne večeri, kad je uhvaćena u kolima Duška Tošića, navodno bila sa dečkom, ali ostaje misterija ko je u pitanju. Dok Tošić navodi da je u pitanju djevojka njegovog prijatelja Erola, a na fotografiji Marije sa vjerenikom, koju je Karleuša, kako se navodi, poslala Kuriru - vidi se drugi muškarac. 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.