x

SEKA ALEKSIĆ DOŽIVJELA VELIKU NEPRIJATNOST NA GODIŠNJICU BRAKA: ``Diraju mi u porodicu...``!

Na samu godišnjicu braka pjevačici Seki Aleksić nije bilo lako jer je opet doživjela neprijatnost od strane porodice, ali i medija. Poznato je da je popularna pjevačica osuđena od strane rodbine svog ujaka jer, kako su neki od članova izjavljivali u medijma, pjevačica navodno nije htjela da pomogne svom ujaku i podrži ga novčano tokom njegove bolesti. Ujak je preminuo pa je nakon toga Sekin brat po ujaku, Zulfo u medijima iznio razne uvrede na račun Seke.

Seka se nije oglašavala niti demantovala sve te navode, no prema pisanju medija osamila se u manastir i tamo provodi vrijeme.

 

Imaju li novinari porodicu – spomenula je pjevačica u svom novom blogu, sa kojeg vam prenosimo najzanimljivije djelove:

 

– Jučer sam primila toliko čestitki za godišnjicu braka. Da budem iskrena, svaka me je mnooooogo obradovala. Raduje me što me moji prijatelji, pa čak i poznanici tako dobro poznaju da znaju koliko brak kao insituciju cijenim, koliko volim jubileje, godišnjice, slavlja i sve ostale povode koji pomažu da sivilo društveno političke svakodnevnice obojimo svojim bojama. Onako kako želimo, onako kako se osjećamo u tom trenutku. A ja se osjećam voljeno. Zahvaljujući suprugu, porodici, prijateljima, svim dobrim ljudima ja svoju svakodnevnicu uspješno bojim duginim spektrom…

 

…Posljednjih dana neki mediji (sami sebe nazivaju medijima, mada ja i svi koji sebe smatramo normalnima imamo drugačiju definiciju za takve) atakuju mi na porodicu, kao da svoju nemaju. Kao da ne znaju da je porodica svetinja u koju ne treba dirati. Bože, oprosti im, ne znaju šta rade. Ovo nije floskula, zaista sam sigurna da ne znaju šta rade i zato ću se moliti za njihovo zdravlje, sreću, prosvjetljenje. Moliću se da se osvijeste. Jer oni za molitve vjerovatno nemaju vremena. Ja imam i uvijek ću ga naći”, napisala je Seka Aleksić na svom blogu.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.