x

SEKA ALEKSIĆ U ZENIČKOJ ARENI: Počinje prodaja ulaznica za muzički spektakl

Najpopularnija srbijanska pjevačica Seka Aleksić počastit će zeničku publiku svojim koncertom u Gradskoj areni Zenica, a koja već duže vrijeme priželjkuje njen koncert. 

Njen novi album zbog kojeg vlada ogromno interesovanje na njenim nastupima u BiH ali i svijetu definitivno je oduševio sve one koji poštuju rad ove popularne pjevačice, a uvjereni smo kako će i zenička Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

 

Već sada vlada ogromno interesovanje za ovim koncertom, a koji će ponudi dosta interesantnih detalja o kojima organizatori za sada ne žele govoriti. Ono što je zvanično jeste kako su danas obavljeni svi pravni poslovi neophodni za realizaciju koncerta u Gradskoj areni Zenica, a prodaja ulaznica počinje sutra.

 

Tako svi zainteresovani ulaznice po cijeni od 10 KM – parter, 15 KM – tribine i 30 KM – VIP mogu kupiti na slijedećim prodajnim mjestima:

 

ZENICA: Caffe Arene Zenica, Ulična prodaja, Biss-Tours i Centrotrans agencija SARAJEVO: Centrotrans agencija Ferhadija i Autobuska stanica VITEZ: Caffe bar Piano NOVI TRAVNIK: Caffe bar Star VISOKO: Vi-Tours – Tabhanska bb TRAVNIK: VTA – Ventura Travel Agency BUSOVAČA: PP Marić BUS, KAKANJ - Diskoteka Ara

 

Vidimo se u Gradskoj areni Zenica, 19. septembar sa početkom u 20 sati.

 

Izvor: 072info.com/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.