x

SEKA ALEKSIĆ ŽELI DJEVOJČICU: Spremna sam za vantjelesnu! Uradila sve analize za drugu trudnoću!

Seka Aleksić posjetila je jednu privatnu kliniku, gdje je uradila kompletne analize krvne slike, urina, pregled srca i štitne žlijezde. Pjevačica je obavila pripreme za vještačku oplodnju, kojoj planira da se podvrgne poslije novogodišnjih i božićnih praznika.

- S obzirom na to da se bliži kraj godine, uradila sam kompletan pregled. Hvala bogu, sve je u redu i sad polako mogu da se pripremam za proces vještačke oplodnje. Voljela bih da dobijem djevojčicu, ali vjerujte da mi je svejedno, što se kaže, samo neka je dijete živo i zdravo. Suprug i ja smo blagosloveni sinom, koji napreduje kako treba, koji je jedno zdravo dijete i svakom bih poželjela da kao roditelj bude bezbrižan u odgoju djeteta. Moj Jakov sve jede, nekad odbije nešto što mu se ne dopadne, ali u tim situacijama suprug i ja kroz igru pronađemo način da i tu hranu unese - kaže Seka za Kurir.

 

I doktor  koji je pregledao Aleksićevu, kaže da je zdrava kao drijen:

 

- Seka vodi zdrav život. Ona redovno dolazi na pregled i s njom je lako sarađivati jer je poslušna kao pacijent. Polako se pripremamo za proces vantjelesne oplodnje, vjerujem da će ponovo biti uspješan i da će Seka po drugi put sljedeće godine postati majka.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.