x

SEKSI SCENE: Šavija se provodi sa Becom iz ``Fantastic benda`` u Istri!

Iako su se u medijima pojavile priče da je Nataša Šavija pohitala u naručje Aleksandru Požgaju, izgleda da to druženje nije potrajalo. Ova prelijepa manekenka koja je donedavno bila učesnica rijaliti programa ``Parovi`` već nekoliko dana boravi u Istri. Ona snima spot za popularni sastav ``Fantastic bend`` i ako je suditi po fotografijama, odlično se provodi u društvu simpatičnog pjevača ovog benda Bece. Oni su odseli u najluksuznijem hotelu u Poreču ``Diamant`` gdje će boraviti još nekoliko dana. 

Spot realizuje ekipa ``C4D Video`` sa rediteljem Vedadom Jašarevićem na čelu, a snimanje se odvija u nekoliko gradova. Pored Poreča, oni su već posjetili Umag i Rovinj, a u nastavku snimanje se nastavlja u Opatiji. Uključeni su kadrovi ovih prelepih primorskih gradića, ali i nekoliko atraktivnih plaža. 

 

Spot za pjesmu ``Taguj me`` svoju premijeru doživeće sredinom mjeseca, kada će i gledaoci imati prilike da uživaju u svim ovim lijepim kadrovima uključujući i eksplicitne scene glavnih aktera. Dokle su otišli pjevač ``Fantastic benda`` Beca i Nataša Šavija saznaćemo tek tada. Ali sudeći po ovim fotografijama, nije im dosadno dok vrijeme provode zajedno.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.