x

SESTRA UBIJENE ŽENE KROZ SUZE OTKRILA VELIKU STVAR O KOJOJ SE ĆUTI: Neko mora odgovarati, Maja je njega...

Marku Nikoliću, koji je ubio suprugu i sina od 4 godine, u ``Lazi Lazareviću`` još prošle godine utvrđeno je da ima šest poremećaja ličnosti, tvrdi sestra ubijene Maje, Branislava Katanić!

Prema njenim rečima, Marko je od 2013. godine više puta prijetio, što je prijavljeno policiji. Međutim, kako kaže, nije od nadležnih nije reagovao.

 

``Djetetu je pričao do posljednjeg dana da će zaklati njega, mamu i tetku``, otkriva Branislava stravične detalje ove tragedije za Kurir.

 

Ona je sa sestrom platila prošle godine vještačenje u ``Lazi Lazareviću``, gdje je ustanovljeno da ima čak 6 poremećaja ličnosti.

 

``Preporuka ove ustanove je bila da on ne smije odjednom da provodi više od šest sati sa djetetom i zajedno sa izvještajem o poremećaju su obavijestili Centar za socijalni rad, ali su oni to ignorisali``, navodi sestra ubijene Maje.

 

Podsjetimo, muž je viđao dijete i predavao ga u kontrolisanim uslovima Centra za socijalni rad. Tokom jučerašnje posjete, kada je trebalo sina da vrati majci, Marko ga je donio onesviještenog, a Maja je potrčala da spasi dijete.

 

U tom trenutku je izvadio nož i izbo je više puta, a ona je pokušala da pobjegne. Međutim, poslije dva-tri koraka je izdahnula, a on je napao radnike koji su prišli da joj pomognu.

 

Jednoj radnici je odsjekao prst, a drugom je isjekao lice, poslije čega je uhapšen.

 (Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.