x

SEVERINA JE OVO HTJELA SAKRITI: Sestra joj nije došla na svadbu, oglasila se i poručila kako je Severina...

Sestra novopečene gospođe Kojić otkrila je za Slobodnu Dalmaciju zašto nije bila na sestrinoj svadbi u Beogradu, kao ni na vjenčanju u Istri prije mjesec dana. Severinina sestra Zdenka i njen suprug Zdravko Žunić opovrgavaju napise da su se, uz 600 drugih uzvanika, zabavljali na velikom Sevkinom `srpskom vjenčanju` u beogradskom hotelu `Crown Plaza`.

- Nismo bili na Severininu vjenčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri - rekla je sestra splitske pjevačice za Slobodnu Dalmaciju.  

 

Uzrujani zbog netočnih navoda u medijima, za pisano izdanje Slobodne Dalmacije objasnili su i razloga zašto nisu nazočili tom, kako ga nazivaju, `estradnom cirkusu`. 

 

- Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus - rekli su supružnici te istaknula kako se čude da je vjenčanje u istarskoj crkvi bilo obavijeno velom tajne, ali ne i ono u Beogradu.  

 

- Prekjučer smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio ozlijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinina vjenčanja – kazali su Severinina sestra i zet.

 

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću – kazala je Zdenka Žunić.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.