x

SFF: Denis Stojnić u ulozi ``Reket``!

Denis Stojnić, najbolji i najpopularniji MMA borac širom regiona i vlasnik mnogobrojnih lokala u Sarajevu, okušao se i u ulozi glumca. Sa Denisom smo razgovarali o 20. jubilarnom Sarajevo Film Festivali i saznali sljedeće...

Denis Stojni?, Dragan Marinkovi? Maca i Adnan Haskovi?

- Sarajevo Film Festival za mene lično predstavlja ponos moga grada i dokaz da je Sarajevo najbolji domaćin u bivšoj Jugoslaviji, pa čak i u Evropi.

 

Okušali ste se i u ulozi glumca, tačnije dobili ste ulogu u filmu „Reket“, koji  će se prikazivati u sklopu Sarajevo Film Festivala?

 

- Da, u sjajnom filmu „Reket“, reditelja i scenariste Admira Buljugića, glumio sam sa Draganom Marinkovićem Macom. Film govori o mladiću fotografu koji štiti oca od lokalnog kriminalca i bit će prikazan 19.8.2014.

 

Vlasnik ste lokala Cheers i City Lounge u Sarajevu, šta nudite Vašim gostima i posjetiocima za vrijeme Sarajevo Film Festivala?

 

Što se tiče lokala koje držimo moj brat Dado i ja, gledamo da našim gostima i posjetiocima koji dolaze iz svih krajeva svijeta uvijek ponudimo neke novine. Novine uključuju najaktuelnije muzičke izvođače, autobus „Londonac“iz 1960. godine , koji stoji između Cheersa i City Lounge-a, ljubazno osoblje i zagarantovan odličan provod. 

 

Dado i Denis Stojnić za kraj kazali su da posjetiocima i gostima spremaju veliko iznenađenje, ali da to za sada ostaje tajna.

Izvor:snl.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.