x

SINAN SAKIĆ LJUT NA KOLEGINICU: JK sam spasio život, a ona me zove džiberom!

Folk pjevač Sinan Sakić samo je jedan u nizu pjevača kojima se Jelena Karleuša nikada nije zahvalila što su joj pritekli u pomoć. Pjevač za „Alo!“ otkriva da je „malu od skandala“ spasao batina od četvorice momaka u avionu i ističe da ga vrijeđa što ga ona poslije svega zove džiberom i seljoberom.

Budući da je Jelena više puta kritikovala takmičare „Zvezda Granda“ da ne treba da izvode pjesme ovog narodnog pjevača i “Južnog vetra” jer ih ona ne osjeća najbolje i ne razumije ih.

 

- Zašto onda ona pjeva moje pjesme?! To je baš bezveze što priča. Mi smo bili stvarno dobri, ja sam nju i branio. Kad god ju je neko napao, ja sam je branio. Kad god smo se našli, ja sam je pozdravio i zato me je povrijedilo kada sam čuo da pljuje po meni - iskreno kaže Sinan i otkriva kako je spasio život Karleuši, a ona mu vraća ovako.

 

- Sve se odigralo brzo. Legao sam u avion da spavam, vraćao sam se sa jedne tezge i bio sam umoran. Tek što me uhvatio san, osjetio sam da me je neko uhvatio za ruku. Tada sam vidio da njih četvorica lupaju tamo i galame na nju. Govore joj kako hoće ovo, hoće ono. Vidim koliko je sati i priđem tim momcima i kažem im: „Ej, momci, bre, dajte, ostavite je na miru, to je žena. Šta vi imate s njom?“. Oni me pogledaju i kažu „Pa ona ne može pet života da živi“. Ja počnem da vičem: „Stanite. Ostavite ženu na miru. Je l‘ hoćete da siđemo sada dole i da nas sačeka policija, pa da pitaju šta smo radili u avionu?! Sjedite, bre, tu i smirite se“ - prepričava Sinan neprijatnu situaciju.

 

- Onda sam prišao njoj i rekao joj: „Sestro, eto, a tvoj brat je onda seljober i džiber?“. Ona je počela da se pravda; „Pa nisam ja mislila na tebe“, kaže, a ja je pitam: „Pa kako nisi mislila, kad si govorila za ‚Južni vetar‘?“. Pokušava ona da se izvuče, kao: „Pa to je prošla muzika“, a ja se mislim kako, bre, prošla muzika, mi smo donijeli revoluciju u zemlju, kao „Bitlsi“ što su donijeli u Engleskoj. Preokrenuli smo kompletnu vrstu muzike - tvrdi Sinan, nakon čega je riješio da popusti i jednostavno sleže ramenima.

 

- Na kraju sam joj rekao: „Sestro, nema veze, neka si“, a ona meni: „Nisam, nisam mislila na tebe“. To me je uvrijedilo jer nema veze da li je mislila na mene ili na nekog drugog, sve nas je stavila u isti koš. Ona mi se poslije pravda kako pjeva moje pjesme na nastupima, ali ja ne znam šta je s njom. Sve vrijeme razmišljam šta je toj ženi da tako vrijeđa koga stigne - završava Sinan, koji ne krije da ga je Karleuša povrijedila iako joj on nikada nije dao povod, već da je pjevačica čak željela da snimi duet s njim. Inače, Sinan će na „Tašmajdanu“ održati koncert 3. juna, a da li je Karleuša obezbijedila svoju kartu, vidjećemo.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.