x

SJEĆATE LI SE ŠEIKA OD ALIPAŠINA: Evo šta se sada dešava s njim!

Redakciji ``Dnevnog avaza`` obratio se Almir Pazarac (24) iz Sarajeva, osoba koja je ranije pritvarana zbog nasilništva i pucnjave, te nam ispričao svoju stranu priče o njegovom hapšenju koje se dogodilo 13. oktobra u 20 sati zbog sumnje da je fizički maltretirao maloljetnog P. R. iz Sarajeva. 

Sačekuša na Aneksu

 

Pazarac koji je poznat po videouratku u kojem je sebi dao nadimak Šeik od Alipašina,  ne negira da je napao P. R., ali tvrdi da je  želio zaštititi svoju maloljetnu djevojku (identitet poznat redakciji), koju je maltretirao i uznemiravao maloljetni P. R., inače njen bivši momak.

 

- Ne želim da ljudi misle da sam nasilnik koji tuče maloljetnike. Samo sam branio i štitio svoju djevojku. Nakon sedam paklenih mjeseci koje sam proveo u zatvoru zbog pucnjave u jednoj kafani, upoznao sam djevojku i započeli smo vezu. Požalila mi se da joj bivši momak pravi probleme. Rekla mi je da joj prijeti na svakojake načine te da je čak dolazio pred njenu porodičnu kuću i školu. Poručio joj je da će prebiti svakog njenog budućeg momka. Bila je primorana prijaviti policiji konstantno maltretiranje - započeo je priču Pazarac.

 

On je dalje rekao da su njih dvojica stupili u kontakt telefonom i putem Facebooka. 

 

- Pokušao sam na lijep način da mu dam do znanja da nema potrebe da se svađamo, prepiremo. Zamolio sam ga da joj više ne pravi probleme. Zaista sam htio da normalno razgovaramo i riješimo to bez incidenata. Kako god, moja ljubaznost nije imala efekta jer je počeo prijetiti putem Facebooka. Na kraju smo se nekako uspjeli dogovoriti da se sastanemo na Aneksu i razgovaramo. Međutim, to je bila klasična sačekuša za mene jer je tu bilo nekoliko njegovih drugova koji su vrtili noževima. Nas dvojica smo se izdvojili da bismo u miru pričali, međutim, on je počeo vrijeđati moju djevojku, nazivati je pogrdnim imenima - rekao je Pazarac.

 

Uzvratio udarce

 

Izrevoltiran komentarima maloljetnog P. R., Pazarac mu je poručio:

 

- Hajde, slomi mene! Lako je djevojku udariti, udari mene - kazao je 24-godišnji Pazarac i dodao da ga je jedan od mladića koji su bili tu udario sleđa.

 

- Uzvratio sam udarce, šta sam mogao!? Nakon toga svi su se razbježali - ispričao nam je sagovornik.

(Dnevni avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.