x

SJEĆATE LI SE ŽENE OD POLA TONE? Pogledajte kakvu je sliku sad stavila na Fejs...

Možda se sjećate priče o ženi koja je prozvana u medijima “ubica od pola tone” nakon što je priznala ubistvo svog malog nećaka. Tvrdila je da je prignječila mališana, ali pokazalo se da je priznanje bilo lažno – da bi zaštitila sestru…

Mayra Rosales, tada teška oko 450 kilograma, tvrdila je da je ubila svog dvogodišnjeg sestrića Elisea Jr. tako što je slušajno sjela na njega i ugušila ga.

 

Slučaj se dogodio 2008. godine, i od tada je izazivao kontraverze. Ipak, advokati i tužioci otpočetka su sumnjali da je Mayra preuzela krivicu kako bi spasila svoju sestru Jaime Rosales, majku stradalog dječaka.

 

Mayrin iskaz doveden je u pitanje kad su doktori utvrdili da je dijete umrlo od udaraca, a ne od gušenja.

 

Majra je kasnije kazala da je vidjela kako njena sestra četkom udara Elisea po rukama, nogama i glavi. Ipak, preuzela je krivicu umjesto nje kako bi “djeca njene sestre i dalje imala mamu”.

 

Istinu je kazala nakon što je utvrdila da njena sestra nastavlja zlostavljati svoju djecu. Jaime Rosales, prava ubica, osuđena je na 15-godišnju zatvorsku kaznu.

 

2011. godine Meyra je odlučila pokušati smršati. Između ostalog, prošla je 11 operacija i izgubila 80% svoje težine. Nedavno je objavila novu fotografiju na Fejsu. Ovako izgleda sada…

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.