x

SK Bosnia Online EU Teplice i dalje bez poraza: Novo pojačanje Lipert postigao hattrick!

Futsal ekipa SK Bosnia Online EU Teplice i dalje je bez poraza. Nakon remija sa Gardenline Litoměřice ´B´ 3:3, Bosnia je nastupila u okviru 9. kola KP UK FACR FUTSAL FIFA 2016-17 na domaćem terenu protiv ACZ Lovosice. Bez najboljeg strijelca Egrta koji je dobio crveni karton u utakmici sa Litomerice, Teplice su bile spremne sa novim pojačanjem koje je bio David Lipert. 

Utakmica je bila veoma dramatična a sudije su dolili ulje na vatru sa nekoliko veoma loših odluka. SK Bosnia Online EU Teplice je preuzela prednost sa vodstvom 2:1 u prvom poluvremenu a strijelac je bio David Lipert. U drugom poluvremenu je nastala velika drama kada je protivnik i vodeća ekipa na tabeli ACZ Lovosice preuzela vodstvo 2:4. Ipak Bosnia se nije predavala i nakon loših odluka je krenula borba za bodove. 

 

Nakon velike drame Bosnia je postigla pogodak na finalnih 4:4 a hattrick je postigao novi napadač SK Bosnia Online EU Teplice David Lipert a za njim je dodao jako bitan pogodak Luan Baftijar koji je poravnao na 4:4. ,,Veoma kvalitetna utakmica u kojoj smo trebali biti pobjednik. Nažalost vlastiti gol i odluke sudaca su nas dosta oštetile ali lopta je okrugla i zna se desiti. Bod je ipak super da budem realan nakon situacije u kojoj smo gubili 2:4. 

 

U zadnjim sekundama je bila ruka u kaznenom prostoru koja se nije svirala ali ipak je možete vidjeti na videu. Hvala svim fanovima kluba na podršci! ´´ izjavio je predsjednik kluba Adnan Beganović. Više informacija o klubu SK Bosnia Online EU Teplice možete pronači na http://sk.bosnia-online.eu ili facebook stranicama http://www.fb.com/skbosniaonline.eu 

 

Napomenimo da je eksluziva.ba medjski partner SK Bosnia Online EU Teplice i pokrovitelj za Bosnu i Hercegovinu.

 

9. Kolo KP UK FACR FUTSAL FIFA 2016-17

 

SK Bosnia Online EU Teplice - ACZ Lovosice 4:4 (2:1)

 

Sastav Bosnia Teplice : Šlegr V. (C) 20 - Salak D. 5, Baftijar L. 7, Šistek D. 8, Zigmund J. 10, Beganović Đ. 14, Lipert D. 17

 

Strijelci Bosnia Teplice : David Lipert 3x, Luan Baftijar 1x.

 

Manager Bosnia Teplice : Adnan Beganović

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.