x

SK Bosnia Online EU Teplice na domaćem terenu dominantna!

Futsal ekipa SK Bosnia Online EU Teplice se sprema za narednu utakmicu protiv Relax Ústí nad Labem koja će se odigrati u okviru 13. kola KP ÚK FAČR Futsal FIFA 2016 / 2017. Nakon loših rezultata na vanjskim terenima uprava kluba se nada uspješnim rezultatima na domaćem terenu. 

Upravo ekipa SK Bosnia Online EU Teplice je na domaćem terenu skoro pa nepobjediva. Bilans od 3 pobjede, 1 remi i 1 poraz je veoma dobar bilans koji može biti veliki doprinos u idućim duelima za ekipu Bosnie. Utakmica će se odigrati u nedelju 22.1.2017. na terenu Bosnie u sportskoj dvorani grada Teplice.

 

,,Nakon dvije utakmice na terenima protivnika u kojim nažalost nismo bili uspješni, očekuje nas utakmica na domaćem terenu. Upravo kod kuće smo najači a sad je pred nama borba da održimo i nadalje taj bilans. Fokusiramo se na pobjedu i ako zaista to neće biti lagan zadatak.´´ izjavio je predsjednik kluba Adnan Beganović.

 

U prvom duelu Bosnia je izgubila sa Relax Ústí nad Labem 4:2 na terenu ekipe iz grada Ústí nad Labem. Beganović se upravo nada pobjedi na domaćem terenu a činjenica da je ključni napadač Bosnie Egrt van igre do kraja sezone, predsjedniku kluba ne ide baš u prilog. 

 

,,Nažalost najbolji strijelac prve polovine sezone Egrt koji je postigao 15 pogodaka u mrežu protivnika je van igre do kraja sezone. Naravno da smo odma reagovali i napravili transfer novog pojačanja.´´ izjavio je predsjednik kluba SK Bosnia Online EU Teplice. 

 

Kako navodi uprava kluba nekoliko novih igrača će još doći u ekipu futsal zbog nezadovoljavajućih rezultata na vanjskim terenima. Napomenimo da je ekskluziva.ba medialni partner SK Bosnia Online EU Teplice i pokrovitelj za Bosnu i Hercegovinu. Više informacija možete pronaći na http://sk.bosnia-online.eu ili facebook http://www.fb.com/skbosniaonline.eu .

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.