x

SK Bosnia Online EU Teplice očekuje veliku borbu za titulu u finale Superliga Beachsoccer Czech FAČR 2017!

Veliki san se ostvario upravi kluba iz Čeških Teplica. Ekipa beach soccer SK Bosnia Online EU Teplice se izborila za finale elitne Češke Superlige.

SK Bosnia Online EU Teplice je pokazala zaista veliki napredak i kvalitet igre. Bosnia je savladala Slovačku 12:3, trostrukog šampiona BS Bohemians 1905 je pobjedila 10:3 a zatim dodala pobjedu 5:0 nad ČR U21.

 

Teplice su nepobjedljive u zadnjih pet susreta elitne Superlige. Zadnje dvije pobjede je Bosnia postigla nad Moe´s Plzen 6:2 a zatim je deklasirala Kenya team 10:0. Pod vodstvom kapitena Jiri Baran je Bosnia zaista pokazala svoju spremnost ravnat se sa najboljima iz Evrope. Najbolji strijelac Teplica je David Černy koji je postigao 16 pogodaka u 5 duela. Aspirant za nagradu najboljeg golmana je Vaclav Šlegr koji je zaista pokazao sjajne rezultate.

 

SK Bosnia Online EU Teplice je ukupno postigla 49 pogodaka u mrežu protivnika za 7 utakmica. Najbolji golman i odbrana su se podpisali na sjajnoj statistici u kojoj je ekipa SK Bosnia Online EU Teplice primila najmanje golova a to 18 u 7 duela.

 

Zaista velika čast za predsjednika SK Bosnia Online EU Teplice koji je postigao nemoguče misie sa svojom ekipom nogometa na pjesku. Napomenimo da je Beganović učestvovao u Ligi Šampiona Euro Winners Cup 2017 Nazare u Portugalu gdje je čak Bosnia postigla veliku pobjedu protiv Francuske ekipe. Bosnia je na domet titulu više nego ikad prije a prema navodima Beganovića će ekipa biti spremna na 100% i sigurno je za očekivati velika drama u ponedeljak od 18:30h.

 

Predsjednik kluba Beganović želi titulu a kako navodi već sad je ponosan na svoje igrače i postignuti rezultat učešča u finalima. ,, Veoma ponosan sam na sve igrače i postignuti rezultat. Samo jako nastavljamo u našem radu i trudu u borbi za titulom kojoj smo bliže nego ikad prije. Ipak smo bronz osvojili u sezoni 2016 i samo učešče u finalu je za mene lično postignuti cilj. Sve dalje je bonus za koji čemo se potruditi sa svim silama da ostvarimo san o tituli. Ovim putem se zahvaljujem svim našim fanovima, prijateljima pa čak i neprijateljima koji su nam samo dodali još veču motivaciju za uspjehom.

 

U ponedeljak 4.9. od 18:30 u Pragu (Češka republika) če se odigrati veliko finale u kojem napadamo šampiona BS Ladronka Praha u borbi za titulu. ´´ izjavio je predsjednik SK Bosnia Online EU Teplice Adnan Beganović. Bosnia je prvi susret izgubila sa Ladronkom 6:3, ali kako navodi Beganović ekipa je bila mnogo slabija. Zadnja pojačanja su doprinjela stabilnost i brzinu koja je bila nephodna za Bosniu u borbi za titulu. Više informacija ćemo Vam objaviti uskoro u interview sa predsjednikom SK Bosnia Online EU Teplice.

 

Rezultati SK Bosnia Online EU Teplice u Superliga Beachsoccer Czech FAČR 2017

 

28.8.17 : Kenya team - SK Bosnia Online EU Teplice 0:10

 

28.8.17 : SK Bosnia Online EU Teplice - Moe´s Plzen 6:2

 

7.8.17  : SK Bosnia Online EU Teplice - BS Bohemians 1905 10:3

 

5.8.17  : BSS Base (Slovensko) - SK Bosnia Online EU Teplice 3:12

 

29.7.17 : SK Bosnia Online EU Teplice - ČR U21 5:0

 

29.7.17 : SK Bosnia Online EU Teplice - Rapid Plzen 3:4

 

24.7.17 : BS Ladronka Praha - SK Bosnia Online EU Teplice 6:3

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.