x

SK Bosnia Online EU Teplice protiv Češke republike u beachsocceru!

Teplice / Prag (Češka republika) - Večeras 5.5. od 18:00 počinje prijatelski susret SK Bosnia Online EU Teplice i reprezentacija Češke republike u nogometu na pijesku. Bosnia iz Teplica je objavila informaciju putem Čeških medija o narednoj spektakularnoj utakmici.

Bosnia iz Teplica se sprema za narednu ligu šampiona preliminary round Euro Winners Cup 2017 Nazaré a prvi čovjek kluba Beganović je želio kvalitetan test prije odlazka u Portugal. Upravo predsjednik SK Bosnia Online EU Teplice Adnan Beganović je sa svojim klubom i beach soccer ekipom uspio da se zapiše narednim učeščem u ligi šampiona beach soccer ili nogometa na pjesku u historiju povijesti Češkog regiona Ustecky kraj a ekipa je dobila i prestižnu zaštitu kao priznanje značaja od guvernera regiona Ustecky kraj gospodina Oldricha Bubenička a uprava kluba SK Bosnia iz Čeških Teplica na čelu sa predsjednikom Beganovićem je veoma ponosna na dodjelu zaštite guvernera Bubenička.

 

,,Veoma sam zahvalan i ponosan na uručenoj zaštiti kao priznanje značaja našeg rada i prestiža od gospodina Bubenička koji je guverner za Ustecky region pod koji naš grad Teplice spada. To je još jedan dokaz da naš rad ide u ispravnom pravcu i trudimo se da postignemo što moguči bolji rezultat.´´ izjavio je predsjednik SK Bosnia Online EU Teplice Adnan Beganović.

 

Večeras dočekuje u Pragu predsjednika Beganovića sa beach soccer ekipom SK Bosnia Online EU Teplice reprezentacija Češke republike. Prijatelsjki susret koristi SK Bosnia Online EU Teplice kao najbolji moguči način pripreme ekipe za narednu ligu šampiona. Češka reprezentacija se sprema za prestižni turnir u Kini. ,,Čast nam je odigrati prijateljski susret protiv reprezentacije Češke republike.

 

To nije mala stvar i ne može svako da igra sa reprezentacijom države da se razumijemo bolje. Utakmica če biti za mene najbolje riješenje da se pokažu greške na brzinu i da još možemo sa ekipom da popravimo neke stvari prije odlazka u Portugal na ligu šampiona. ´´ izjavio je predsjednik SK Bosnia Online EU Teplice Adnan Beganović.

 

Više informacija o SK Bosnia Online EU Teplice možete pronači na web stranicama: http://sk.bosnia-online.eu  ili facebook : http://www.fb.com/skbosniaonline.eu

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.