x

SK Bosnia Online EU Teplice se sprema za susret sa najačom Češkom beach soccer ekipom BS Bohemians 1905!

29.4.2015 od 18:30 sati u Pragu (Češka Republika) na igralištu Ladronka će se susresti BS Bohemians 1905 sa SK Bosnia Online EU Teplice. Utakmica je prijateljska i pripremna prije početka nove sezone superlige beach soccer.

Napomenimo da je BS Bohemians 1905 pobjednik sezone 2014 superlige beach soccer Češke i kao pobjednik je učestvovala ekipa u ligi šampiona beach soccer koja se je održala u Italiji. Pobjednik nove sezone superlige ima pravo učestvovati u narednoj sezoni u ligi šampiona beach soccer.

 

Najpoznatiji igrači su M. Chalupa koji je kapiten i trener reprezentacije Češke u beach soccer. Najbolji strijelac reprezentacije Češke u beach soccer Martin Boček i najpoznatija zvijezda Češkog fudbala i bivši reprezentativac Češke Jan Koller. Za SK Bosnia Online EU Teplice je naredna utakmica historijskog značaja i jedno veliko iskustvo za budući rad i napredak. ,, Naredna utakmica je za nas veliko iskustvo i mislim da će ekipa dati sve od sebe da postigne što bolje moguči rezultat.

 

Naravno da će to biti veoma teška utakmica, ali sa protivnikom ćemo se susresti u superligy beach soccer i zato smo odabrali ovu variantu i odma najačeg protivnika. Više informacija ćemo objavit u ponedeljak putem našeg website. ¨ izjavio je predsjednik SK Bosnia Online EU Teplice Adnan Beganović.

 

Detailjnije informacije ćemo vam objavit u ponedeljak 27.4. i naravno vam donosimo ekskluzivno rezultat naredne utakmice i članak sa detaljima. Napomenimo da je ekskluziva.ba medialni partner SK Bosnia Online EU Teplice i pokrovitelj za Bosnu i Hercegovinu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.