x

SK Bosnia Online EU Teplice slavi pobjedu nad Oranjes Usti nad Labem 5:4!

Futsal ekipa SK Bosnia Online EU Teplice slavi pobjedu nad Oranjes Usti nad Labem 5:4. Utakmica je odigrana 2.11.2016 od 21:00, povodom 4.kola KP UK FACR FUTSAL FIFA 2016-17 na terenu Oranjes iz grada Ústí nad Labem.

Bosnia je započela sjajno i sva dva pogodka je veoma brzo preuzela vodstvo 2:0. Zatim je nastala manja drama za ekipu iz Teplica kad je protivnik izjednačio na 2:2 ali Bosnia ipak je savladala preuzeti pod kontrolu igru i postigla jako bitan pogodak na 3:2 i preuzela vodstvo. 

 

Drugo poluvrijeme je Bosnia nakon velike borbe uspjela dovesti do pobjedničkog kraja. Pred kraj utakmice je SK Bosnia Online EU Teplice vodila 5:3 ali domačin je iz svih sila pokušavao postiči pogodak i uspjeo je korigovat na 4:5 s pogleda domače ekipe. ,, Zadatak je bio 3 boda a to smo ispunili. Druga pobjeda za redom je to što smo trebali, ipak je lakše igrati bez pritiska igračima to morate shvatiti. Hvala svima na podršci. ´´ izjavio je predsjednik SK Bosnia Online EU Teplice Adnan Beganović. Uskoro najavljeni intervju sa predsjednikom sportskog kluba Bosnia Online EU.

 

Više informacija o klubu SK Bosnia Online EU Teplice možete pronači na http://sk.bosnia-online.eu ili facebook stranicama http://www.fb.com/skbosniaonline.eu . Napomenimo da je ekskluziva.ba medialni partner kluba i pokrovitelj za Bosnu i Hercegovinu.

 

Oranjes Usti nad Labem - SK Bosnia Online EU Teplice 4:5 (2:3)

 

Sastav SK Bosnia Online EU Teplice : Šlegr Vaclav (C) 20 - Tesar Patrik 4, Salak Daniel 5, Baftijar Luan 7, Šistek Dominik 8, Zigmund Jiri 10, Kordule Pavel 11, Hladik Jakub 14, Egrt Denis 17.

Strijelci Teplice : Luan Baftijar 3x, Jiri Zigmund 2x. 

Manager : Adnan Beganović

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.