x

SKANDAL: Karleuša i Anastasija SE SRELE u avionu!

Nedavno na letu Tivat – Beograd svi putnici koji su se zadesili u avionu bili su svjedoci nesvakidašnjeg prizora! Jelena Karleuša letjela je istim avionom kao i Anastasija Ražnatović, kćerka njene vječite rivalke Cece. One su se ukrcale na isti let i sjedile samo nekoliko mjesta jedna od druge. Cecina kćerka putovala je sama, dok je Jelena bila okružena svojom pratnjom, piše Svet.

Iako su mnogi očekivali da će doći do nekog incidenta ili bar do nekih provokacija, to se nije desilo. Obe su se pravile kao da se ništa ne dešava. Jelena koja je na društvenim mrežama žestoko napala Anastasiju u vrijeme kada se pričalo i pisalo o njenum osamnaestom rođendanu, uživo nije imala ništa da joj kaže. 

 

Kada su sletjele, Anastasija je kao furija izletjela napolje i izvadila telefon, vjerovatno kako bi majku obavijestila koliko je bilo neprijateno letjeti iz Crne Gore sa JK. Karleuša je izašla tri minute kasnije i bila poprilično neraspoložena, prenio je tabloid Svet. Inače, Ceca i Karleuša su imale sukob prije dva mjeseca i Ceca je najavila još jednu tužbu protiv JK zbog izjava u jednim dnevnim novinama. 

(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.