x

SKANDAL NA AERODROMU: Stjuard pokrao glumicu Kalinu Kovačević? NIJE MOGLA DA VJERUJE ŠTA JE ZATEKLA!

Glumicu Kalinu Kovačević je prije nekoliko dana na aerodromu „Nikola Tesla“, kako se sumnja, pokrao stjuard B. M. (27), koji je iz njenog kofera, nakon što ga je propisno predala, ukrao parfem i piće. Kako saznajemo, u stanu B. M. nađene su glumičine ukradene stvari, a policija vjeruje da ona nije jedina žrtva pljačke.

- Granična policija je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ posumnjala da je upravo B. M. odgovoran za krađu, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog za pretres njegovog stana, gdje su i nađene njene stvari - priča za Kurir izvor iz istrage.

 

Naš sagovornik kaže da je B. M. negirao da je pokrao glumicu.

 

- B. M. se pravdao da je stvari našao u bagažu, pa je odnio kući jer navodno nikog nije bilo na šalteru izgubljeno-nađeno. Naveo je da je kasnije htio da ih vrati - dodaje naš sagovornik, koji kaže da postoji opravdana sumnja da je B. M. i ranije uzimao vredne stvari iz kofera putnika.

 

Podsjetimo, glumica Kalina Kovačević u ponedjeljak je na Tviteru otkrila da je pokradena i za krađu osumnjičila nekog ko ima pristup prtljagu.

 

- Uredno sam predala kofer na aerodromu u Beogradu. Sletjela sam u Tivat i uzela prtljag. Cijeli kofer je bio ispreturan, a pola stvari iz kofera je pokradeno. Vidjela sam svoj kofer na tivatskom aerodromu kako ga istovaruju i predaju nama putnicima. Lopov je sa beogradskog aerodroma - napisala je Kovačevićeva na Tviteru:

 

- Stvari iz kofera mi je pokrao neko ko ima pristup prtljagu na aerodromu, jer je kofer uredno predat prilikom čekiranja! Šta je s kamerama na aerodromu? Ko će da odgovara?

 

Od glumice Kaline Kovačević juče nismo mogli da dobijemo komentar, jer se nije javljala na broj telefona poznat redakciji. A zvanične odgovore nismo dobili ni od kompanije „Er Srbija“, kojom je Kovačevićeva letjela, kao ni od aerodroma „Nikola Tesla“.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.