x

SKANDAL O KOME BRUJI SRBIJA: Đani progovorio o razvodu Darka Lazića i Ane Sević!

Dok cijela Srbija danima raspravlja o skandalu koji je zadesio supružnike Anu Sević i Darka Lazića, koji su prekjuče i zvanično potvrdili da se razvode, pjevačev dobar prijatelj i kolega Radiša Trajković Đani smatra da poroci i preljuba u braku ne treba da budu razlozi za razvod!

Naime, Đani u razgovoru za ``Alo!`` kaže da podjednako poštuje Anu i Darka, ali da ga s prijateljem tek očekuje ozbiljan razgovor.

 

- Nisam bio u zemlji kada je izbila cijela frka oko njih dvoje. Neprimjereno je da se miješam u nečiji intimni život i da javno komentarišem kakav odnos imaju Ana i Darko. Sve što imam reći ću njemu kada se budemo čuli telefonom. Meni ostaje da pružim podršku njemu, dok će moja supruga Slađa pozvati Anu - kaže na početku razgovora popularni folker i otkriva koji savjet će dati mlađem kolegi.

 

- Strpljen-spašen, to je jedino šta mogu da kažem Darku u ovoj situaciji. Najlakše je rasturiti brak, za to vam ne treba mnogo. Teško je držati porodicu na okupu i biti zajedno kada je najteže, a njih dvoje imaju kćerku, za koju treba da se bore - kaže Đani i objašnjava da ni navodna prevara niti poroci ne mogu da budu dovoljan razlog za razvod.

 

 - Zaista ne vjerujem u to što pišu da se Darko navodno drogira. Ali i da je to istina, zašto bi to bio bilo čiji problem? Sve što radi, radi na svoju štetu. Ma ne vjerujem ni u te navodne prevare, ni da Darko vara, ni da Ana vara. Ali čak i ako je sve to istina, opet to nije razlog da se razvedu. To nije ni vrijedno pomena - kaže pjevač i otkriva kada je posljednji put vidio bračni par.

 

- Sreli smo se u decembru, na Adilovom koncertu u Centru ``Sava``. Sve je bilo u najboljem redu, izgledali su kao i uvijek - nasmijano i srećno. Poslije toga se nismo ni vidjeli ni čuli, jer nisam bio u zemlji - kaže popularni folker, na čije smo riječi pokušali da dobijemo komentar i od Darka Lazića i od Ane Sević, ali se njih dvoje ni juče nisu javljali na telefon.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.