x

SKANDAL: Potukle se Tanja Savić i Ana Kokić, prisutni ih jedva razdvojili!

Poznata pjevačica Ana Kokić prije tačno devet godina udala se za vaterpolistu Nikolu Rađena, sa kojim je i danas u braku, a prije dvanaest godina je, prema pisanju medija, pala na šarm poznatog folk pjevača, zbog kojeg je zapala u problem sa koleginicom.

Naime, prema onome što se tada pričalo po estradnim kuloarima, Kokićeva je ušla u emotivnu vezu sa folk pjevačem Darkom Filipovićem, neposredno nakon što je pukla ljubav između njega i Tanje Savić.

 

Folkerki iz Radinca nije bilo svejedno kada je svog bivšeg dečka vidjela sa Kokićevom, pa je napravila skandal o kojem se i danas priča.

 

Te 2005. godine na privatnoj proslavi jednog estradnog menadžera okupilo se mnogo zvanica sa naše javne scene, među kojima je bila i Tanja Savić. Na žurku su poslije nje, navodno, ruku pod ruku stigli Ana Kokić i Darko Filipović, zbog čega je Tanja doživjela nervni slom, pisao je tada jedan tabloid.

 

Izrevoltirana Tanja je tada, kako se pričalo, navodno fizički nasrnula na koleginicu i napravila pravu scenu zbog ljubomore koju nije mogla da obuzda, a veći skandal spriječile su okupljene zvanice koje su ih odmah razdvojile.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.