x

SKANDAL U ŠUMARSKOJ ŠKOLI U KRALJEVU: Čistačica postala profesor!

Slavica Jovanović je radila kao tetkica, a onda je vanredno došla do diplome šumarskog tehničara i sada predaje Šumske komunikacije. Donedavno je bila zaposlena kao higijeničarka u Šumarskoj školi u Kraljevu, a sada je počela da predaje đacima!

Slavica Jovanović je, tvrde za Kurir naši izvori, radila kao čistačica s diplomom osnovne škole, a onda je vanredno završila ovu školu i dobila diplomu šumarskog tehničara, što joj je na volšeban način omogućilo da postane saradnik u nastavi!

 

- Tako ona sada umjesto metle ujutru uzima dnevnik, ide na nastavu i predaje djeci. Učenike pride i verbalno maltretira. Čak tjera prvake da je zovu profesorka Caca. Mala je to sredina, a direktori s velikim ovlašćenjima. Malo su se zaigrali pa je higijeničarka postala saradnik u nastavi - priča Kurirov izvor.

 

On kaže da je Jovanovićeva na sumnjiv način došla do diplome šumarskog tehničara.

 

- U isto vrijeme je radila u toj školi i završavala je kao vanredni učenik. Gledali su joj kroz prste, kao, eto, nije imala mogućnost školovanja. Sve je to sumnjivo!

 

Naš sagovornik dodaje da ona još zvanično nije dobila ovlašćenja da predaje, ali to čini.

 

- Ulazi na nastavu s koleginicom, koja je pušta da predaje četvrtom razredu Šumske komunikacije, a ulazi i na časove odjeljenja prvog razreda. Djeca i roditelji se bune zbog njene bahatosti, nepismenosti i toga što daje pravo sebi da ocjenjuje - tvrdi izvor Kurira.

 

Pitanja smo uputili i Ministarstvu prosvjete:

 

- Sve nadležne službe Ministarstva su obaviještene o navodima i preduzele su korake za njihovu provjeru.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.