x

SKINUTA SA APARATA: Pogledajte šta je supruga Ace Pejovića uradila kada ga je vidjela!

Biljana Pejović je van životne opasnosti. Ona je počela da komunicira sa ljekarima, ali i sa suprugom koji je uz nju sve vrijeme, objavljeno je jučer što je obradovalo sve koji su bili uz pjevača i njegovu suprugu cijelo vrijeme.

- Biljana je skinuta sa aparata i vidi se boljitak, međutim, zbog ozbiljnosti samog hirurškog zahvata i dijagnoze, oporavak će trajati dugo. Iako je van životne opasnosti, i dalje postoji mogućnost da se stvari promjene. Ništa nije izvijesno.

 

- Njeno stanje se prati iz minuta u minut - kažu za „Blic“ zaposleni u Kliničkom centru.

 

Dobra vijest je, kako su nam objasnili, da je poslije operacije aneurizme supruga Ace Pejovića u stabilnom stanju i da je skinuta sa aparata. Svjesna je, osmjehnula se, počela je da priča i komunicira.

 

- Zbog opasnosti od gripa, ona još uvijek nije prebačena na odjeljenje neurohirurgije, već se ljekari o njoj brinu u šok sobi. Oni nekad nakratko prošvercuju Acu da malo bude uz suprugu tako što mu daju bijeli mantil i masku za lice. On ovo teško podnosi i ne može da se pomiri sa mogućnošću da možda neće uspjeti da se potpuno oporavi - priča naš sagovornik.

 

Planirano je da ukoliko njeno stanje bude bolje, danas nakon vizite i konzilijuma ljekara Neurohirurške klinike odjeljenja D Kliničkog centra Srbije ona bude prebačena na odjeljenje, gdje će morati da odleži još minimum nedjelju dana prije nego što definitivno bude otpuštena na kućno liječenje.

 (Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.