x

ŠKODA i u 2014. uz „Želju“ i „Sarajevo“

ASA Auto kroz brend ŠKODA kojeg zastupa na bh. tržištu, nastavlja saradnju sa FK Sarajevo i FK Željezničar u vidu sponzorskog aranžmana u godini pred nama. Vrijedi napomenuti da je ovo treća godina od kako je ŠKODA u partnerstvu sa ovim fudbalskim timovima.  

„Kažu da najbolji idu uz najbolje, pa su tako naša dva najuspješnija kluba i jedan od najuspješnijih auto brendova na bh. tržištu sigurno dobra kombinacija. Mi dijelimo iste vrijednosti i nastavak podrške ovim timovima nije bio upitan. Nadam se da će predstojeća sezona biti jako dobra za njih“, ističe Senad Olovčić, direktor ASA Auta.

ŠKODA na bh. tržištu daje doprinos realizaciji različitih  kulturnih i sportskih događaja,  te intezivno vrši promovisanje sportova kao što su biciklizam i rally motosport.

„ŠKODA u BiH maksimalno pridaje značaj onim sportovima i društvenim aktivnostima uz koje je ŠKODA vezana na svjetskom nivou. Samim tim ovaj brend unificira svoj nastup na tržištima i postaje prepoznatljiv na jedinstven način bez obzira o kojoj državi se radi“, dodao je Senad Trnka, marketing manager Škode u BiH.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.