x

SLOBA VOLI MUŠKARCE, BILI SMO U VEZI: Dušan M. iz Beograda tvrdi da je Sloba gej! Pričao mu šta voli u krevetu, slao slike...

Sloba Radanović razvodi se zbog Lune Đogani. Mladi pjevač ludački se zaljubio u kćerku Anabele Atijas, ali to nije jedini skandal koji je napravio u posljednje vrijeme. Naime, novinarima tabloida Svet javio se Dušan M., koji tvrdi da je imao aferu sa Slobom neposredno pred njegov ulazak u Zadrugu.

- Sloba i ja smo se upoznali putem Instagrama. Privuklo me je to što se na toj društvenoj mreži zove Šampanjac tatica, to mi je odmah zapalo za oko jer rijetko koji strejt muškarac bi se tako nazvao. Dopisivali smo se nekoliko dana, on mi je objasnio šta voli u krevetu, slao mi je i svoje fotografije iz teretane. Rekao mi je da je oženjen, da moramo biti diskretni...Kad smo se dogovarali da se vidimo, rekao mi je da živi sa ženom, ali da ona često nije tu. Ipak, nisam želio da se vidimo kod njih u stanu, rekao sam mu da dođe kod mene - priča Dušan i naglašava da za svoje tvrdnje ima brojne dokaze - poruke i fotografije koje je spreman da pokaže ukoliko za to bude bilo potrebe.

 

On otkriva da su se viđali jednom nedeljno u trajanju od mjesec i po dana i da bi vjerovatno nastavili da se druže da Sloba nije ušao u Zadrugu.

 

- Otišao je u rijaliti i iskreno ne bih se ni ja oglašavao niti bih pričao na ovu temu, ali šokiran sam njegovim ponašanjem. Glumljenje velikog zavodnika, cijela ta priča sa Lunom mi je odvratna. Njoj sigurno neće biti dobro kada ovo čuje, ali nemam problem da me pozove kad izađe napolje. Slobodno joj dajte moj broj telefona, pokazaću joj poruke i fotografije. Sloba mi je rekao da je i Kristina čula za priču da on voli muškarce, ali povjerovala mu je kad joj je rekao da to nije istina - kaže Dušan.

 

Ovo nije prvi put da se priča da Sloba ima sklonosti ka istom spolu. Kad je Anabela ušla u Zadrugu, postavila mu je to pitanje, ali on je demantovao rekavši da je šokiran pitanjem.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.