x

SLOBIN POLUBRAT POBIJESNIO, PA ODBRUSIO DUŠEBRIŽNICIMA: On će uvijek imati svoju koru hljeba, nebitno je da li je sa Lunom ili Kijom!

O ljubavnom trouglu u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ``Zadruga`` bruje svi domaći mediji, a dok jedni podržavaju Luninu i Slobinu ljubav, ima i onih koji osuđuju i blate mladog pjevača zbog nevjerstva još uvijek zakonitoj ženi Kristini Kiji Kockar.

Upravo zbog toga, polubrat Slobe Radanovića, Radenko odlučio je da se javno obrati dežurnim dužebrižnicima, kako ih on naziva. Radenko je objasnio da Slobodan nije ni sa kim iz interesa, kao i da će on uvijek imati svoju koru hljeba i podršku najbližih nevezano za to sa kim je u vezi.

 

- Poruka za sve dušebrižnike, svetice i sve. Slobodan Radanović niti je bogalj (Bogu hvala), niti ga je do sada neko izdržavao. Za vašu informaciju, ali to već znate, dao mu je Bog slavujski glas, pa tako bio on sa Kristinom, Lunom ili nekom trećom, on ima svoju koru hljeba. A ima i brojnu familiju i prijatelje koji ga bezrezervno podržavaju. Zato počistite prvo ispred svojih vrata. Hvala na pažnji, Sloba do pobjede - obratio se Radenko na društvenoj mreži Fejsbuk onima koji blate i osuđuju njegovog brata zbog postupaka u rijalitiju ``Zadruga``.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.