x

SLOMILA OBJE RUKE: Lepa Brena doživjela tešku nesreću!

Poznata pjevačica Lepa Brena jutros je u jednom resortu u Novom Vinodoloskom pala i slomila obje ruke, nakon čega je hitno hospitalizirana, te je trenutno u tijeku operacija u specijalnoj bolnici u Lovranu. Iako su hrvatski mediji prvo javili kako je Brena doživjela saobraćajnu nesreću, to se ispostavilo kao netačna informacija. 

Poznata folk-zvijezda trebala je večeras i sutra održati dva koncerta u makarskoj diskoteci Petar Pan, no sada su sve njezine aktivnosti otkazane do daljnjega.

 

Tijekom dana javnosti će se obratiti i šef hirurgije bolnice u Lovranu s više informacija o zdravstvenom stanju Lepe Brene s kojom su trenutno suprug Slobodan te sinovi Viktor i Stefan.

 

Podsjetimo, Lepa Brena još od 2004. godine ima problema s trombozom kada joj je na nastupu počela trnuti ruka zbog začepljenja vena.

 

Problem se ponovo pojavio u julu 2012., a tada je provela tri dana na liječenju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje.

 

Pošto su joj liječnici razbili tromb, pjevačica je puštena kući, a od tada pazi na ishranu, aktivno vježba i trudi se biti pod što manjim stresom.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.