x

SLUČAJNO UBIO ŽENU DOK JE KUHALA KAFU: Jeziv splet okolnosti zbog kojih je Danijela preminula!

NOVI PAZAR - Vladan Pantović (47) iz Novog Pazara, koji je hicem iz lovačke puške slučajno ubio svoju suprugu Danijelu (38), jučer je nakratko pušten iz policijskog pritvora kako bi prisustvovao njenoj sahrani. MUP je prihvatio njegovu molbu i Pantović je nakon pogreba vraćen u pritvor. Vladan je, očajan, s najbližim članovima porodice teško hodao iza kovčega s tijelom supruge.

Troje djece bez majke

 

- Jako mu je teško, neopisivo... Ne može da oprosti sebi šta je uradio, ne može da prežali Danijelu, koju je jako volio, s kojom je živio u divnom, skladnom braku, uz troje djece koje su izrodili. Nema za njega teže kazne od ovoga što se desilo njegovoj divnoj porodici - rekao nam je jučer jedan od rođaka.

 

Tragedija Pantovićevih potresla je čitav Novi Pazar, jučer je u koloni, koja je pošla od kuće Pantovića do groblja na Šestovu, bilo mnogo rodbine, prijatelja, drugova...

 

Prema nezvaničnim informacijama, Vladanu će, pošto sa sahrane bude vraćen u pritvor, on biti produžen na 30 dana zbog daljih istražnih radnji. Biće najvjerovatnije optužen za ubistvo iz nehata.

 

On je, inače, saslušan u policiji poslije nesreće, ali je, po našim informacijama, s njim bilo jako teško komunicirati.

 

- Čovjek je očajan. Prosto nije mogao da objasni šta se dogodilo - kaže naš izvor iz istrage.

 

Nosio ju je na rukama

 

Nesreća se u ponedjeljak u 22.40 časova u dnevnoj sobi porodične kuće Pantovića, u trenutku kad je Vladan, koji je inače lovac i ljubitelj naoružanja, prijatelju pokazivao novi optički nišan na lovačkoj malokalibarskoj pušci. Došlo je do slučajnog opaljenja i metak je Danijelu, koja je vrisnula i pala, pogodio pravo u srce. Vladan je svoju suprugu na rukama iznio do kola, a onda do najbliže bolnice, ali, nažalost, pomoći joj nije bilo.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.