x

SMILJA POKUŠALA SAMOUBISTVO: Zbog ovoga je izbačena iz Zadruge!

Smilja Janković više nije učesnica najgledanijeg rijaliti-formata na Balkanu ``Zadruga``. Veliki Šef jutros je obavijestio zadrugare da je diskvalifikovana. Veliki Šef se odlučio na ovaj potez poslije raznih prekršaja koje je Smilja pravila protekih dana, a kako za Pink.rs otkriva izvor blizak produkciji, ona je danima odbijala razgovor sa psihijatrom, postala je suicidna i opasna po druge učesnike, što je samo dio njenih prekršaja u rijaliti-programu.

- Produkcija je postala veoma zabrinuta za bezbijednost učesnika rijalitija zbog Smiljinog ponašanja. Ono što se nije vidjelo u programu jeste da je ona odbijala razgovor s psihijatrom, što je obaveza svakog učesnika, a posebno onih za koje ljekar procijeni da moraju da budu podvrgnuti ljekarskim kontrolama. Dakle, učesnici moraju svake nedjelje na kontrolu kod ljekara i psihijatra, a Smilja to nije željela - otkriva izvor koji dodaje šta je još zabrinulo produkciju ``Zadruge`` kada je riječ o Smilji:

 

- Smilja je u jednom trenutku, dok je bila sama, postala suicidna, te je pokušala da presiječe vene. A nekoliko dana je nosila nož, zbog čega je produkcija odlučila da je diskvalifikuje. Pritom, sinoć je bila veoma agresivna, došla je u sukob sa nekoliko učesnika i govorila u programu uživo da će sve polomiti, kao i da će ``skidati glave``. Tada je donesena odluka da bude izbačena iz ``Zadruge``. Sa Smiljom je produkcija nekoliko puta obavljala razgovor i zamoljena je da se smiri i posjeti psihijatra, ali nisu mogli da je ubijede. Ovo je bilo neminovno s obzirom na to da produkcija veoma vodi računa o bezbijednosti svakog učesnika u ovom rijalitiju - završava za Pink.rs izvor. 

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.